Black week - varmista tarjoukset tänään!

Black week on vihdoin täällä. Olemme maksimoineet sivuston tarjouksilla markkinoiden suosituimmilta kylpyhuoneiden ja tarvikkeiden tuotemerkeiltä. Tartu tilaisuuteen ja tee ostoksia ennen kuin varastot loppuvat!

Parhaat tarjoukset sekoittimista

-24%
67.40 
-6%
144.90 
-18%
-39%
-25%
-15%
349.90 
-15%
509.90 

Joululahjaideat

-19%
-21%
-34%
-20%

Hammasharja Mukit, Saippuakupit & Saippua-annostin

Pesuaineannostelija Kub Musta Cult Design 25 cm

16.70 

Puhallettavat kylpylelut

SUP-lauta varusteineen Bestway

271.80 

Usein kysytyt kysymykset Black Fridaysta

Mitkä ovat Black Fridayn päivämäärät?

24. marraskuuta 2023 on musta perjantai. Se on nimetty maailman suurimmaksi ostos- ja lukupäiväksi. Tänä vuonna me Rörfokuksessa olemme menneet isosti ja päättäneet tarjota Black Friday -hintoja 10 päivän ajan 17.11.-27.11. alkaen.

Miksi sitä kutsutaan mustaksi perjantaiksi?

1960-luvulla amerikkalaiset kaupat käyttivät Black Friday -nimitystä ensimmäisen kerran kuvaamaan kiitospäivän jälkeistä päivää. Ne alkoivat tehdä voittoa tänä päivänä ja näyttivät punaisen sijaan mustia numeroita. Tänä päivänä voit löytää monia alennettuja ja halpoja tuotteita, ja useimmat amerikkalaiset käyttävät vapaapäivän aloittaakseen jouluostokset.

Missä päin maailmaa on musta perjantai?

Musta perjantai on ollut Yhdistyneessä kuningaskunnassa jo yli 30 vuotta, mutta Ruotsiin se tuli vasta vuoden 2010 alussa. Se kasvoi nopeasti ja rikkoi ennätyksiä joka vuosi. Nykyään Black Friday on tunnustettu yhdeksi Ruotsin suurimmista ostospäivistä sekä fyysisissä kaupoissa että verkossa.

Mikä on Black Week, Black Month & Cyber Monday?

Black Week on Black Fridayn jatke, jonka me Rörfokusissa olemme valinneet. Täällä tarjoamme alennuskampanjoita, jotka alkavat 17.11. Black Weekin aikana voit tinkiä kampanjoista, jotka kestävät maanantaihin 27.11. asti, joka on Cyber Monday. Se on ensimmäinen maanantai Black Fridayn jälkeen, ja se luokitellaan yleensä jouluostosten alkamisajankohdaksi. Olemme myös päättäneet tarjota Black Monthin omalla tuotemerkillämme QBadilla, joka on ollut käynnissä 1. marraskuuta lähtien.