Liiketoiminta-alueemme ovat:

 

LVI YRITTÄJÄ

Tällä liiketoiminta-alueella olemme mukana kehittämässä suurempia putkiasennuksia koteja, sairaaloita, toimistoja, kouluja ja teollisuutta varten. Olemme aktiivisia Gävlessä, Sandvikenissä, Uppsalassa ja Tukholmassa. Viime vuosina olemme tehneet yli 50 sopimusta eri muodoissa, katso lisätietoja viitteistä.

 

LVI-PALVELU

Gävlessä ja Sandvikenissä meillä on viiden työntekijän palveluosasto, joka työskentelee kaiken kanssa LVI-palveluissa, missä teemme kaikkea yksittäisistä wc: stä ja sekoittimien uusimisista pieniin kunnostuksiin.

 

KYLPYHUONEREMONTTI

Gävlessä ja Sandvikenissä teemme kylpyhuoneremonttia omalla alaisuudellamme, jossa Rörfokus koordinoi purkamista, rakentamista, laatoitusta, sähköä, maalausta ja putkistoa. Monien kylpyhuoneiden jälkeen olemme tiivis ryhmä, joka jatkaa kylpyhuoneiden rakentamista aiempien asiakkaiden suositusten mukaisesti.

 

VERKKOKAUPPA JA MYYMÄLÄ

Täällä myymme kylpyhuoneseen liittyviä tuotteita niin kuin hanoja, suihkuja pyyhekuivajia, sisustus tuoteita ja niin edeleen.kalusteet, kalusteet, kylpyammeet, pyyhekuivain, sekoittimet, lattialämmitys, varusteet, sähkökattilat ja paljon muuta. Löydät 500 neliömetrin myymälämme osoitteesta Gävle Brovägen 17 Gävlestä. Ne teistä, joilla ei ole tietä kaupan ohi, löytävät koko valikoiman verkkosivustoltamme. Tervetuloa meille arkisin klo 8 -18 ja lauantaisin klo 11-15!

 

 historia

Rörfokus Fastigheter AB: n perusti vuonna 2009 nykyinen omistaja Mattias Karlsson. Kolmen työntekijän yritys työskentelee kylpyhuoneiden, putkistojen ja kiinteistöjen kanssa omissa alaisuudessa. Gävle värme & sanitetsservice GVS AB: n yritysosto tapahtui 27. toukokuuta 2013 5 työntekijän kanssa. Yhtiö oli ollut aktiivinen 70-luvulta lähtien. Yhtiön työntekijät ja työ sulautuivat fuusioon, ja 16. joulukuuta yhtiö muutti nimensä Rörfokus Gävle AB: ksi ja jatkoi laajentumista kohti sopimuksia.

Keväällä 2016 ostimme Sandviken Kakel & Golv AB: n. Nyt keskitytään tavaratilan muutoksiin talossa, kaupoissa ja sähköisessä kaupassa sekä yksityishenkilöiden kylpyhuoneen kunnostamiseen.