Suihkusekoittaja

Näytetään tulokset 1–25 / 196

Suihkusekoittaja kuulostaa suomeksi hämmentävältä termiltä. Nimensä mukaisesti suihkusekoittaja sekoittaa kylmän ja kuuman veden sopivan lämpimäksi vedeksi. Suihkusekoittajan avulla et kärsi liian kuumista tai kylmistä suihkuista. Suihkusekoittaja turvaa miellyttävät suihkuhetket. Suihkusekoittajan avulla myös pinnat pysyvät kosketuslämpöisinä, eivätkä palavan kuumina. Antiheat -järjestelmän avulla sekoittajan lämpötila ei automaattisesti nouse liian korkeaksi, etkä voi polttaa itseäsi. Antiheatin järjestelmää kutsutaan myös monella muulla nimellä, kuten esimerkiksi Heat Protection tai turvapysäytin. Lämpötilaa rajoittavan toiminnon voi myös ohittaa napin painalluksella ja saada aikaiseksi kylmemmät tai lämpöisemmät suihkut halutessaan.

Lue lisää

Millaisista materiaaleista suihkuhanoja on tarjolla?

Suihkuhana on kromattua messinkiä ja helppo pitää puhtaana. Se on myös saatavilla erilaisilla pintaviimeistelyillä, jotta sopisi tyyliltään joka kotiin ja tilaan. Tyylinä voi olla mattamaisempi tai kiiltävämpi viimeistely. Suihkusekoittaja löytyy valikoimasta myös monessa eri muotoilussa. Pintaviimeistely antaa helpon tuntuman vaikka koskisi märin käsin – ote ei siis lipsu edes saippuaisilla ja märillä käsillä.

Suihku hana sisältää sisäänrakennetut takaiskuventtiilit ja roskasuodattimet. Suihkusekoittajan kanssa voi ostaa myös käsisuihkun, säädettävän suihkutangon sekä suihkuletkun. Suihkusekoittajan voi asentaa helposti monenlaiseen kylpyhuoneeseen oli kylpyhuoneessa sitten kylpykaappi tai ei. Suihkusekoittaja on helppo lähettää pienessä paketissa, jonka voi sujuvasti hakea postista. Kotiinkuljetus on lisämaksusta myös mahdollista .

Miten suihkusekoittaja tulisi pitää puhtaana ja toimintakuntoisena?

Suihkun hana tulisi ajoittain kääntää täysin kylmältä täysin kuumalle, jotta hana suihku pysyy toimintakuntoisena. Suihkuhanat tulee pitää kunnossa myös säännöllisellä putsauksella. Suihkusekoittaja pyyhitään puhtaaksi märällä liinalla, joka on kastettu mietoon puhdistusaineeseen. Koskaan ei tulisi käyttää vahvasti hankaavia aineita, kuten esimerkiksi teräsvillaa, alkoholia, happamia tai kalkkia liuottavia ainesosia. Muuten suihkusekoittaja ei vaadi ihmeempiä toimenpiteitä puhdistamista varten.

Miksi ostaa suihkuhana?

Hana suihkulla takaat kylmän tai kuuman suihkun sitä halutessasi. Suihkusekoittaja tekee jokaisesta aamuisesta suihkun hetkestä miellyttävän kokemuksen ja käynnistää päiväsi nopeasti. Enää et ärsyynny aikaisista pimeistä aamuista, kylmästä lattiasta, lasten huudosta tai koiran aiheuttamasta sotkusta tai mistään muustakaan normaalin aamun ongelmasta, koska tiedät, että ainakin voit luottaa sopivan lämpöiseen rentouttavaan suihkuhetkeen.

-15%
-30%
-37%
-20%
107.10 
-20%
-38%
-25%
-15%
-38%
-17%
188 
-37%
-28%
-35%
-38%
-29%
138.40 
-38%
-38%
-25%
-38%
-38%
-35%
158.51 
-27%
179.20 
-25%
-35%
289.98 
-33%
152 

Saatat myös etsiä:

Ulkoporealtaat
Sadesuihku
Pyyhekuivain
Keittiöhana
Uima-altaat
Kylpyhuonekalusteet