Kylpyamme

Näytetään tulokset 1–25 / 300

Mikä olisikaan parempi paikka rentoutua pitkän työpäivän jälkeen, kuin lämpimällä vedellä ja tuoksuvalla kylpyvaahdolla täytetty kylpy amme. Kylpyammeet hellivät, niin mieltä kuin kehoakin ja se on ollut arjen luksusta kautta aikojen. Lasten iltapesutkin sujuvat leikiten, kun käytössä on houkutteleva kylpyamme ja suihku voidaan unohtaa vaikka kokonaan. Ammeet tuovat siis varsin monenlaista hyötyä.

Lue lisää

Onko ammeelle tilaa ja mihin se sijoitetaan?

Kun olet valitsemassa ammetta, mieti paljonko kylpyhuoneessa on tilaa käytettävissä ja mittaa tila tarkasti, jotta amme varmasti mahtuu sinne. Ammeet valikoimasta löydät, niin isot kuin pienetkin kylpyammeet. Samoin löydät ammeet erilaisilla muotoiluilla ja väreillä. Mieti ensin mihin olet sijoittamassa ammetta, missä hana ja lattiakaivo sijaitsevat. Ammeet voivat olla upotettavia tai vapaasti seisovia ja ne voidaan sijoittaa nurkkaan tai suoralle seinustalle. Jos sinulla on suuri kylpyhuone, niin kylpy amme voi olla paraatipaikalla keskellä kylpyhuonetta. Kylpyhuone amme tulee hankkia kylpyhuoneen mitat huomioiden.

Mitä ominaisuuksia kylpyammeessa tulee olla?

Mieti kenen käytössä kylpy amme on. Jos käyttäjinä on vain aikuisia, niin on lähinnä makuasia millainen kylpy amme valita. Mikäli tarkoitus on vain löhöillä ja nautiskella, niin riittävän suuri ja makusi mukaan muotoiltu kylpy amme on tähän tarkoitukseen juuri sopiva. Mikäli käyttäjinä on lapsia tai vanhuksia kannattaa valita kylpy amme, johon on helppo nousta ja josta on helppo nousta ylös. Altaan kylpysyvyyteen kannattaa myös kiinnittää huomiota, on huomattavasti mukavampaa nauttia kylvystä, kun vettä on riittävästi. Mietinnän arvoinen asia on myös se, tarvitaanko altaan reunustalla laskutilaa. Riittääkö, että reunalla on tilaa viinilasille vai tarvitaanko sitä pesuaineille ja lasten leluille? Mikäli tilaa on vähän, kannattaa valita kylpy amme suihkulla.

Mitkä materiaalit ovat yleisiä kylpyammeet?

Kylpy amme voidaan valmistaa monesta erilaisesta materiaalista. Kylppy ammeet ovatkin usein hyvin erilaisia materiaalivalintojen osalta. Perinteisiä valmistusmateriaaleja ovat teräs ja emali. Nämä ovat kestäviä ja ovat hyvä valinta silloin, kun ammetta käytetään paljon. Akryylistä, valumarmorista ja komposiittimateriaalista valmistettuja ammeita saa monen eri muotoisena, mutta ne eivät ole aivan niin kestäviä, kuin teräs- tai emaliammeet. Ne tosin säilyttävät lämmön pidempään. Oli materiaali mikä tahansa, niin kylpyammeessa nautiskelu on monelle arjen ylellisyyttä. Löydät laadukkaat kylpyammeet edullisesti internetistä.

-35%
14 
-31%
41.13 
-20%

Kylpyammeen Lisätarvikkeet

Kylpyammetyyny Muovattava Qbad

16.80 
-35%
14 
-21%

Kylpyammeen Lisätarvikkeet

Kylpyammetyyny Musta QBad

13.40 
-5%
124 
-20%

Kylpyammeiden pohjaventtiili

Pohjaventtiili Messinki Pop-up QBad

32.10 
-5%
-32%
64.52 
-20%
-3%

Kylpyammeiden pohjaventtiili

Poistoputki Kylpyamme Popup Purus

34.30 
-37%
-57%

Suihkusäilytys

Kylpyamme Valkoinen QBad

60.30 
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%
-5%

Saatat myös etsiä:

Ulkoporealtaat
Sadesuihku
Pyyhekuivain
Keittiöhana
Uima-altaat
Kylpyhuonekalusteet