Kylpyammeiden pohjaventtiili

Näytetään kaikki 11 tulosta

Vapaasti Seisovat Kylpyammeet Kylpyamme Panelit Kylpyammeen Lisätarvikkeet

Kylpyammeiden pohjaventtiilien tyypit

.
Nämä pop-up-pohjaventtiilit on suunniteltu käytettäväksi kylpyammeissa. Tämä älykäs innovaatio pitää lattiakaivon puhtaana ja raikkaana keräämällä hiukset ja roskat kääntyvän pohjaventtiilin sisällä olevaan silikonikoriin. Käytännöllisen ja hygieenisen kylpyhuoneen luomiseksi pohjaventtiili on helppo puhdistaa ja pitää roskat poissa kylpyammeesta. Vanhempiin kylpyammeisiisi on saatavana myös ketjulla varustettuja pohjaventtiilejä.

Lue lisää

Pop-up-pohjaventtiilit

Pop-up-pohjaventtiili on varustettu jousimekanismilla, jonka avulla pop-up-kansi aukeaa yhden sormen painalluksella. Tämä tekee siitä helppokäyttöisen ja sen muotoilu on moderni.

Pohjaventtiilit, joissa on ketju

.
Ketjullinen pohjaventtiili oli aiemmin yksinkertainen malli klassisissa kylpyammeissa. Venttiili käytti ketjumekanismia estääkseen kylvyssä olevan veden valumisen ulos, ja menneisyydessä veden vapauttaminen oli yhtä yksinkertaista kuin ketjusta vetäminen.

Kylpyammeiden pohjaventtiilit eri materiaaleissa

.
Pohjaventtiilin vaihtaminen kylpyammeeseen ei ole kovin vaikeaa, ja pohjaventtiilejä on saatavilla useimmissa rautakaupoissa sekä verkossa että fyysisissä myymälöissä. Pohjaventtiilit on yleensä valmistettu metallista, mieluiten ruostumattomasta teräksestä, messingistä tai muovista. Yleisin väri on kromi.

Mikä pohjaventtiili sopii kylpyammeeseeni?

?
Valitse tyylikäs pohjaventtiili kylpyammeeseesi. Jos haluat modernimman ja eksklusiivisemman ilmeen, voit valita pop-up-venttiilin, mutta toki muillakin pohjaventtiilimalleilla on myös etunsa. Keinuventtiili on yksi tällainen venttiili, joka sijoittuu vanhan ketjutyypin ja modernin pop-up-tyypin väliin.
Asennuksessa ei myöskään ole suurta eroa riippumatta siitä, minkä pohjaventtiilin valitset. Tietenkin sinun on perustettava päätöksesi siihen, millainen kylpyamme sinulla on, varsinkin jos sinulla on vanhempi standardikylpyamme, joka ei sovi nykyisiin standardimittoihin. Jos sinulla on vanha kylpyamme, on viisasta tarkistaa niiden putkien ja letkujen koko, joihin pohjaventtiili on liitetty. Uusissa kulmakylvyissä, porealtaissa ja vapaasti seisovissa kylvyissä on yleensä pop-up-versio.

Pohjaventtiilien asentaminen kylpyammeisiin

.
Pohjaventtiiliä asennettaessa on hyvä olla kaksi ihmistä sekä oikeat työkalut ja ohjeet. Pudota venttiili ammeen tyhjennysaukkoon, pyydä toista henkilöä pitelemään sitä ylhäältä ja ruuvaa tiiviste sisään alhaalta. Ruuvaa sitten tyhjennysputki (tyhjennyskulma) kiinni alhaalta. Jos viemäri ei ole suoraan kylpyammeen viemärin alla, tarvitaan tyhjennyskulma. Kytke putki viemäriin ja varmista, että putki on tukevasti kiinni ja että putki on täysin kiristetty tiivisteellä. Useimmiten venttiili voidaan vaihtaa DIY-asennuksella, toisin sanoen ”tee se itse” -pinta-ammattilaisen asennuksella.

Tarvikkeet ja varaosat kylpyammeen pohjaventtiiliin

.
Jos vaihdat pohjaventtiilin, tarvitset yleensä jonkinlaisen työkalun vaihtoa varten. Voit tarvita esimerkiksi ruuveja, tiivisteitä tai sovitinrenkaita.

-3%

Kylpyammeiden pohjaventtiili

Poistoputki Kylpyamme Popup Purus

34.30 

Kylpyammeiden pohjaventtiili

Pohjaventtiili kylpyammeeseen Ifö

48.30 
-10%

Kylpyammeiden pohjaventtiili

Pohjaventtiili Kylpyamme Popup Alterna

77.10 
-15%
-15%
-15%