Kylpyhuonekalusteet

Näytetään tulokset 1–25 / 2514

Laadukkaat kylpyhuonekalusteet ovat toimivan kodin keskiössä. Kaunis ja toimiva kylpyhuone on jokaisen kodin tärkeimpiä yksittäisiä paikkoja, eikä viihtyisän kylpyhuoneen ja kylpyhuonekalusteiden merkitystä kannata arjen toimivuuden kannalta aliarvioida. Käytännölliset ja miellyttävät kylpyhuonekalusteet helpottavat arkea. Kuinka sitten valita kotiin juuri itselle oikeanlaiset kylpyhuonekalusteet?

Lue lisää

Miksi kylpyhuonekalusteiden valintaan tulisi kiinnittää huomiota?

WC kalusteet ovat jokaisessa kodissa kovassa päivittäisessä käytössä. Niiden on kestettävä sekä aikaa että käyttöä, joten kalusteita valittaessa huomiota kannattaa kiinnittää tyylin ja miellyttävän ulkonäön lisäksi käytännöllisyyteen ja kestävyyteen. Kylpyhuonekalusteita saa lukuisissa erilaisissa tyyleissä, klassisesta moderniin. On tärkeää, että löydät juuri omaan makuusi ja omaan kylpyhuoneeseesi sopivat kalusteet, jotka auttavat arkea sujumaan vaivattomasti. Täydellisesti toimivassa ja harmonisessa kylpyhuoneessa on mukava sekä aloittaa päivä, että taas rentoutua illalla pitkän päivän jälkeen. Laadukkaat kylpyhuoneen kalusteet nostavat parhaimmillaan arjen juhlan tasolle ja tekevät myös arjen pikkuaskareista nautinnollisia.

 

Mitä tulee ottaa huomioon kylpyhuonekalusteet valinnassa?

Kun valitset kylpyhuoneeseesi WC kaappia, on hyvä miettiä yleisilmettä, jonka kaappi tuo kylpyhuoneeseesi. Haetko klassisia muotoja, valoisuutta tai puuta, vai ehkä metallia ja tummaa kontrastia? Mieti, kuinka yksityiskohdat ja värisävyt kylpyhuoneessasi tukevat toisiaan ja rakentavat harmonista ja silmälle miellyttävää kokonaisuutta.

Yleisilmeen lisäksi mieti käytännöllisyyttä. Kuinka paljon säilytystilaa tarvitset ja mille? WC kaappi on iso yksittäinen elementti, joka rakentaa suuresti kylpyhuoneen kokonaisilmettä. Sinne saat lisäksi piilotettua kaiken tärkeän niin, ettei ympäriinsä pyörivä tavara häiritse päivittäisiä rutiinejasi ja kylpyhuoneen harmoniaa. Kun kylpyhuonekalusteet on hyvin mietitty, löytyy kaikille tavaroille omat paikkansa.

 

Miten valita laadukkaat ja vedenkestävät kylpyhuonekalusteet?

Kylpyhuoneen kalusteista puhuttaessa on kaikista tärkeintä tietysti se, että kylpyhuonekalusteet kestävät vettä ja jokapäiväistä käyttöä; kauniit ja ammattimaisesti asennetut vedenkestävät kylpyhuoneen kalusteet ovat kaiken a ja o. On tärkeää, että löydät juuri omaan kylpyhuoneeseesi sopivimmat WC kalusteet edullisesti. Ja kun valitset kylpyhuoneeseesi laadukkaat ja edulliset kylpyhuonekalusteet, takaat sen, että sinulla jää budjettia käytettäväksi vielä muuhunkin. Arkesi rullaa vaivattomasti, sillä olet panostanut siihen valitsemalla juuri omiin tarpeisiisi sopivat kylpyhuonekalusteet. Laatu ja kauneus eivät aina tarkoita kovaa hintaa.

-25%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Vedin Messinki Q3 Qbad

1.60 3.50 
-20%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Vedin Messinki Q1 Qbad

1.50 
-25%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Nuppi Pyöreä Levy Qbad

3.30 
-10%
3.80 
-9%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Laatikon vedin Beslagsboden Mattamusta

3.20 
-22%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

BESLAGSBODEN Vedin Tinattu, 96cc

4.20 
-28%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Nuppivedin Adrian Musta 38mm | Habo

4.60 
-9%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Vedin BB630 Musta 96cc | Beslagsboden

4.90 
-16%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Kahva Vedum Kromi cc 128 mm

6.50 
-18%
-9%
-9%
-10%
-18%
Varasto loppu

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Nuppi Messinki QBad A4

3.30 
-27%
4.10 
-10%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Vedin Mattamusta 128cc | | Beslagsboden

7.20 
-10%
5.30 
-4%
2.60 
-14%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Kahva Vedum Musta cc 128 mm

6.50 
-6%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Nuppivedin Adrian Musta 29mm | Habo

4.70 
-5%
-28%

Kahvat, Vetimet ja Nupit

Kalustevedin Tove mattakromi Habo

6.60 
-16%
4.95 
-10%

Saatat myös etsiä:

Ulkoporealtaat
Sadesuihku
Pyyhekuivain
Keittiöhana
Uima-altaat
Kylpyhuonekalusteet