Kylpyhuoneen kaappi

Näytetään tulokset 1–25 / 31

Kylpyhuoneen kaappiin saa säilöttyä paljon tavaraa. Kun kylpyhuoeen kaappi on tilava sinne mahtuu sekä kylpypyyhkeet että käsipyyhkeet, kosmetiikka ja elektroniikka, kuten hiustenkuivainkin. Kaappiin voi myös piilottaa likavaatteet pois silmistä sekä wc-paperirullat saa piiloon kaapin sisälle myös. Vaikka tavarat on suljettuna kaapin sisälle, ovat ne silti helposti saatavilla ja käden ulottuvissa. Kylpyhuone kaapin ovet ovat suljetut, joka antaa vain rauhallisemman ja yhtenäisemmän vaikutelman kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen kuuluukin olla paikka rauhoittumiseen ja virkistymiseen ja kylpyhuoneen kaappi on suuri osa tätä kokemusta.

Lue lisää

Miten valita kylpyhuoneen kaappi materiaali?

Kylpyhuoneen kaapit on saatavilla monessa eri värissä ja viimeistelyssä. Kylpyhuone kaappi on laadukasta materiaalia, joka kestää käyttöä sekä soveltuu kosteisiin tiloihin. Kylpyhuoneen kaapinovet ovat helposti puhdistettavissa ilman suurempaa jynssäystä tai pesuaineita. Kylpyhuone kaapin ovet ovat materiaaliltaan tyylikästä MDF-levyä. Kaapin kahvat ovat integroidut ja helppo ja turvallista avata jopa märillä käsillä ilman lipsumista otteesta.

Kylpyhuoneen kaappi voi olla korkeudeltaan matala tai korkea sisustajan mieltymysten mukaan. Kylpyhuoneen kaappi on mahdollista sijoittaa pesuallaskaapin molemmin puolin tai isommassa kylpyhuoneessa jopa vastakkaiselle seinälle. Vaihtoehtoja on monia. Kylpyhuoneen kaappi on värimaailmaltaan saatavissa hillittynä tai räväkkänä oman maun mukaan. Hillityissä sävyissä löytyy harmaan eri sävyjä sekä valkoisen kuten myös sinisen väriskaalaa. Räväköissä vaihtoehdoissa vain taivas on rajana. Pinta voi myös olla matta tai kiiltävä oman mieltymyksen mukaan. Kiiltävästä pinnasta lika on helpommin pyyhittävissä, mutta mattapinta on nykytyylin mukaan trendikäs vaihtoehto.

Mitä muuta tulisi tietää, kun löytyy kylpyhuoneen kaappi?

Kylpyhuoneen kaappi sisältää myös paljon hyllyjä lisätilaa vaativalle. Hyllyjä on neljä kappaletta ja niiden korkeutta voi myös säätää. Kylpyhuonekaappi on tyylikäs ratkaisu monenlaiseen tilaan kapean mallinsa takia. Kaappi kylpyhuoneeseen ei saisi olla liian massiivinen ja hankala liikutella asennusta varten ja tämä kaappi onkin juuri nimenomaan helposti paikalleen asennettavissa. Kylpyhuoneen kaappi on myös käännettävissä vaakatasoon.

Kylpyhuoneen kaappi on yhdistettävissä peilikaapin kanssa. Peililasiovet avaavatkin tilan tuntua ja saavat kylpyhuoneen näyttämään avarammalta sekä valoisammalta. Peiliovien alla on myös laskutila, joka helpottaa päivittäisiä aamurutiineja, kuten parranajo, meikkaaminen ja hampaiden pesu. Kalusteissa otetaan myös huomioon kestävän kehityksen periaatteet sekä ympäristö.

-20%
299.90 
-20%
-20%
136 
-20%
162 
-20%
550 
-20%
645 
-20%
550 
-20%
839 
-20%
934 
-20%
839 
-20%
457 
-20%
299.90 
-20%
299.90 
-15%

Saatat myös etsiä:

Ulkoporealtaat
Sadesuihku
Pyyhekuivain
Keittiöhana
Uima-altaat
Kylpyhuonekalusteet