Näytetään tulokset 1–25 / 102

Miettiessä sisustusta erityisesti WC-tiloihin tai kylpyhuoneeseen, tulee monelle mieleen peilikaapit. Tämä ei olekaan mikään ihme, sillä peilikaapit kattavat ison osan tilan sistustuksesta ja niihin usein kiinnitetään eniten huomiota. Vessan peilikaappi auttaa hygieniatuotteiden säilytyksessä, sekä mahdollistaa mukavan tavan laittautua, kun itsensä näkee peilistä. Peilikaappi on oiva sisustuselementti myös kylpyhuoneeseen ja joillain ihmisillä onkin kylpyhuone ja WC samaa tilaa.

Lue lisää

Mitä tulee ottaa huomioon peilikaappia valitessa?

Peilikaappi ja kylpyhuone sopivat hyvin yhteen, mutta on tiettyjä asioita jotka tulee ottaa huomioon ennen peilikaapin ostamista. Jokaisella on omat preferenssit ja kriteerit joita haluaa omalta kylpyhuoneeltaan ja vessaltaan, joten nämä asiat tulee ottaa huomioon. Tällä tavoin löydät itsellesi juuri oikean peilikaapin.

Oli tarkoituksenasi hankkia sitten kylpyhuoneen peilikaappi tai WC peilikaappi, tulee molemmissa tapauksissa ottaa huomioon kaapin koko ja sijainti.

Koko vaikuttaa suuresti siihen, miten peilikaappi sopii ympäristöönsä ja millaisen tunnelman se välittää. Koko kannattaa harkita siten, että peilikaappi saa peiliensä ja kokonsa avulla tilan näyttämään avaralta. Oikein sijoitetut peilikaapit luovat efektin, jossa tila näyttää suuremmalta mitä se oikeasti on. Peilikaapin ovet kannattaa valita siten, että ne ovat siistit, eivätkä kahvat vie liikaa huomiota peilikaapin sileästä ja modernista designista.

Onko kylpyhuoneen peilikaappi helppo puhdistaa?

Peilikaappia on helppo pitää puhtaana, eikä se vaadi kovinkaan paljon työtä. Peilit on helppo puhdistaa esim. ikkunanpesuaineella, jolloin ne säilyttävät kirkkautensa ja tahrattomuutensa siitä huolimatta, että kylpyhuoneessa ja WC-tiloissa usein roiskuu vettä ja muita hygienia-aineita tai tuotteita.

Sopiiko vessan peilikaappi tavaroiden säilytykseen?

Peilikaapissa on hyvä säilyttää tavaroita ja etenkin WC-tiloissa siellä voi säilyttää hygieniatarvikkeita. Monille peilikaappi onkin se paikka, josta löytyy hammasharjat, kasvojenpuhdistusaineet, mahdollinen ensiapupakkaus ja paljon muuta.

Miksi valita juuri peilikaappi?

Kaappeja on monenlaisia, joten monelle saattaakin herätä kysymys, että miksi juuri peilikaapit ovat oikea valinta kylpyhuoneeseen ja WC-tiloihin. Yleensä näissä tiloissa ei ole ikkunaa, tai ikkuna on hyvin pieni, jolloin luonnon valoa ja avaraa tilaa ei pääse syntymään jo valmiiksi pieneen tilaan. Peilikaapit auttavat tässä ongelmassa, sillä niiden peilipinta heijastaa valoa ja tuo tilan tunnetta.

-20%
1 049 2 249 
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%

Saatat myös etsiä:

Ulkoporealtaat
Sadesuihku
Pyyhekuivain
Keittiöhana
Uima-altaat
Kylpyhuonekalusteet