Allaskaappi & pesuallaskaapit

Näytetään tulokset 1–25 / 328


Allaskaapit kuuluvat useimpien kylpyhuoneiden perusvarusteisiin. Oikein valitun allaskaapin avulla saa kätevästi lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen, tyylistä tietenkään tinkimättä. Käytännölliseen allaskaappiin on tavaroiden lisäksi helppo piilottaa kylpyhuoneen putkistoja ja näin lisätä edelleen tilojen viihtyvyyttä. Kaunis, oikein valittu allaskaluste luo halutun tunnelman kylpyhuoneeseen, suojellen samalla tavaroita roiskeilta ja tiloja epäjärjestykseltä.

Lue lisää

Mitä kannattaa huomioida allaskaappi valittaessa?

Allaskaappi on tärkeä osa kylpyhuoneen kokonaisuutta ja hyvä valinta yleisilmeen kohentamiseksi. Tyylikkäästi sisustettu ja toimiva kylpyhuone tuo huimasti lisää viihtyvyyttä arkeen, joten on hyvä miettiä millaista allaskaappia tarvitsee ja mihin tilaan se ollaan sijoittamassa. Harkitusti valittu allaskaappi edesauttaa tilojen pysymistä siistinä ja tuo esteettisen lisän vessan tai kylpyhuoneen ilmeeseen.

Ota huomioon koko ja ulkonäkö

Allaskaappi on tärkeä valita tilan mittojen mukaan. Tarjolla on monia eri mallisia ja kokoisia vaihtoehtoja, joten kompaktiinkin tilaan on helppo sijoittaa allaskaappi, joka tuo säilytystilaa varastamatta kylpyhuoneesta neliöitä.

Silmää miellyttävän kokonaisuuden takaamiseksi kylpyhuoneen allaskaappi valitaan usein ottaen huomioon kylpyhuoneen muut värit ja materiaalit. Samojen sävyjen yhdistely luo harmoniaa, kun taas vaikkapa erikoisemman allaskaapin avulla voidaan luoda säväyttävämpi tunnelma. Lukuisat upeat materiaalit, kuosit ja värit tarjoavat uniikkeja vaihtoehtoja jokaiseen tilaan. Oli tavoitteena sitten moderni ilme tai erikoisempi sisustus, allaskaappi on oiva tapa vaikuttaa kylpyhuoneen ilmeeseen.

Mitä materiaalia allaskaappiisi kannattaa valita?

Allaskaappia valittaessa on erityisen tärkeä huomioida oikeat materiaalit. Materiaalivalinnat riippuvat osin siitä, millaiseen tilaan allaskaappi tulee. Kuivatiloissa, kuten kyseessä ollessa pelkkä WC voi allaskaappi olla monesta eri materiaalista valmistettu. Suihkutiloihin taas on usein hyvä valita vedenkestävä allaskaappi, joka on suunniteltu kosteisiin tiloihin sopivaksi. Oikein sijoitettuna allaskaappi kestää pitkään ja säilyy kauniina.

Kuinka paljon säilytystilaa tarvitset allaskaappiin?

Oli kylpyhuone tai vessa sitten suuri tai pieni, säilytystilaa ei koskaan ole liikaa. Allaskaapit tarjoavat erilaisia säilytysratkaisuja, ja vaihtoehtona on sekä ovellisia että vetolaatikollisia allaskaappeja. Allaskaappia ostaessa tulee miettiä, kuinka paljon ja millaista säilytystilaa kylpyhuoneeseen kaivataan. Kun tavarat ovat siististi piilossa, tunnelma säilyy harmonisena eikä esimerkiksi aamun kiireessä tarvitse tuhlata aikaa tarvitsemansa etsimiseen.

-20%
149 
-20%
-20%
-20%
-20%
153 
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%

Allaskaappi & pesuallaskaapit

Pesuallaskaappi Swebad Vemdalen

1 949 2 149 
2 049 2 395 

Allaskaappi & pesuallaskaapit

Pesuallaskaappi Swebad Hemavan Double 120 cm

2 599 

Allaskaappi & pesuallaskaapit

Pesuallaskaappi Swebad haukkuminen

1 895 2 049 
-25%
174 

Saatat myös etsiä:

Ulkoporealtaat
Sadesuihku
Pyyhekuivain
Keittiöhana
Uima-altaat
Kylpyhuonekalusteet