Pesuallas

Näytetään tulokset 1–25 / 410

Pesuallas on usein keraaminen, metallinen, lasinen tai kivestä valmistettu lavuaari, jonka yllä on vesihana. Pesuallasta käytetään päivittäisen hygienian hoitoon sekä kodin siivouksen helpottamiseen. Lavuaarissa huuhtelet kasvosi, peset hampaasi ja pyykkäät nopeasti käsinpesua vaativat vaatteet. Pesualtaita on saatavana useissa eri väreissä sekä malleissa. Pesuallas tulee kiinnittää seinään, upottaa kalusteeseen tai sijoittaa modernisti tason päälle. Käsienpesuallas on jokaisen kodin, työpaikan ja harrastetilan pakollinen kaluste – siksi sen valinta ei olekaan nopea päätös.

Lue lisää

Mihin tilaan lavuaari sijoitetaan?

Pesuallas on tarpeen sijoittaa jokaiseen kodin, työpaikan tai harrastetilan toiminnalliseen tilaan, jossa tarvitaan vettä. Kylpyhuoneen allas, wc lavuaari sekä kodinhoitohuoneen käsienpesuallas helpottavat arjen toimintoja. Sijoita pesuallas helposti saavutettavaan tilaan, jossa sen luo pääsy on aina esteetöntä. Käsien likaantuessa arjen toimissa altaan on oltava toimintavalmis jatkuvasti.

Millainen pesuallas tulisi valita?

Pesuallas on saatavana nykyisin monen muotoisena. Haluatko perinteisen suorakulmaisen altaan, kauniin pyöreän katseenvangitsijan vai ylellisen soikean lavuaarin? Wc allas on jokaisen kodin pakollinen kaluste, joten sen muoto kannattaa harkita tarkkaan tilaan sopivaksi. Kaunis pesuallas kruunaa keittiön, pesutilan tai kodinhoitohuoneen sisustuksen. Kaikista tavallisimpienkin huonekalujen huolellisella valinnalla voi tehdä kodista persoonallisen!

Keiden kotiin pesuallas valitaan?

Valitse lapsiperheeseen pesuallas, joka on helppo pitää puhtaana ja naarmuttomana. Altaan voi myös mitoittaa sopivaksi perheen pienimmille, ja pitkä takuuaika on lapsiperheen lavuaarille tarpeen. Moderniin aikuisten kaupunkikotiin kannattaa harkita näyttävää käsienpesuallasta, joka kiinnittää ystävien huomion kotonasi. Minimalistisessa kodissa pesualtaat voivat olla käytännöllisyyden lisäksi tarkkaan harkittuja sisustuselementtejä.

Mitä muuta tulee ottaa huomioon käsienpesuallasta valitessa?

Wc lavuaari, kylpyhuoneen allas ja käsienpesuallas ovat valittavissa useissa eri koissa ja muodoissa. Pesuallas kannattaakin mitoittaa juuri tiettyyn tilaan sopivaksi. Pieni lavuaari säästää tilaa taloudessa, jossa sitä ei ole paljon. Suurempi lavuaari harrastetilassa mahdollistaa useamman henkilön käytön yhtä aikaa. Perheen pienemmille kannattaa harkita myös omaa, matalalle sijoitettua pesuallasta, jonka avulla lapsi voi harjoitella itsenäisiä toimintoja turvallisesti ilman kiipeämistä. Pesuallas on käytössä jokaisessa wc- ja pesutilassa, joten sen ominaisuudet kannattaa harkita tarkoin omiin tarpeisiin sopivaksi!

-20%

Pesuallas pultti- / pidikeasennukseen

Pesuallas Musta QBad Edge

114 

Lavuaari vesilukko

Vesilukko | Purus

17.50 
-20%
-20%
Varasto loppu

Pesuallas pultti- / pidikeasennukseen

Pesuallas Valkoinen QBad Square

66 
-20%

Pesuallas pultti- / pidikeasennukseen

Pesuallas Valkoinen QBad Edge

63.10 
-15%
-20%
-20%
-20%

Lavuaari vesilukko

Lattiavesilukko 75 | Jafo

18.10 
-15%
136 
-20%
-20%
104 
-20%
Varasto loppu
219.30