Sadesuihku

Näytetään tulokset 1–25 / 482

Pehmeitä ja ihoa helliviä pisaroita tiputtavat laadukkaat sadesuihkut tuovat tavalliseenkin kylpyhuoneeseen rentouttavan tuulahduksen jollaista perinteinen suihku ei kykene tarjoamaan. Luonnonveden liikkeitä jäljittelevät kattosuihkut ovat kosketukseltaan ja ääniltään kuin oikeita luonnossa tippuvia sadepisaroita, jonka ansiosta sadesuihku sopii hyvin luonnosta nauttivaan kotiin.

Valikoimastamme on helppo löytää juuri sinun makuusi sopiva sadetin ja suihku tuo kotiisi rentoutumishetken, jollaista olet ehkä haaveillut. Valikoimamme sadesuihkuissa on laaja ja erilaisia vaihtoehtoja löytyy jokaisen kylpyhuoneen tyyliin ja asukkaan makuun sopivina.

Lue lisää

Vastaako sadesuihku todella oikeaa sadetta?

Sadesuihku on tuntumaltaan kuin oikea sade ja suihku antaakin silkkisesti putoilevilla pisaroillaan pääsyn juuri tällaisen kokemuksen ytimeen. Eri kokoisia, -muotoisia ja värisiä sadesuihkuja tarjoava valikoimamme kattaa tarpeet moniin erilaisiin kylpyhuoneisiin, jossa halutaan rentoutua. Ne sopivat henkilöille, jotka haluavat tuntea pisaroivan veden rentouttavan vaikutuksen.

Sadesuihkuihin on tarjolla myös useita eri kokoisia pisaroita tuottavia suihkupäitä, joiden valinnalla voit optimoida suihkussa käymisestä juuri sinun tarpeitasi palvelevan elämyksen. Valikoimastamma löytyy pyöreitä ja neliön muotoisia ja sekä erikokoisia pisaroita tuottavia suihkupäitä sadesuihkuihin.

Sadesuihkun vesi valuu suoraan katosta alaspäin, joka paitsi on pehmeä iholle, niin se vähentää myös kylpyhuoneen seinäpintojen ja lattian kastumista. Täysin lattian kuivaamiselta ei vältytä, mutta kylpyhuone voi kuivua nopeammin.

Miten valita paras sadesuihku?

Perinteinen suihku on loppujen lopuksi hyvin näkyvä osa kylpyhuoneessa, joten sen valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Sadesuihku on helppo häivyttää lähes huomaamattomaksi kylpyhuoneen sisustukseen. Vaihtoehtoisesti suihkun valinnalla voidaan myös korostaa kylpyhuoneen sisustusta ja viimeistellä haluttu tyyli. Jokaiseen tyyliin löytyy varmasti sopiva sadesuihku.

Ovatko sadesuihkut ympäristöystävällisiä?

Sadesuihkun rentouttava ja aitoa veden pisarointia mukaileva tuntu ei suinkaan ole sen ainoa kosketus luontoon ja ympäristön tarjoamiin elementteihin. Toisin kuin helposti saattaisi kuvitella, sadesuihku on myös perinteisiä suihkuja ekologisempi valinta kotiisi ja sadesuihku kuluttaa huomattavasti tavallista suihkua vähemmän vettä. Pieniä ja hienorakenteisia vesitippoja tuottava suihkupää ja alhaisempi veteen kohdistuva paine tekevät sadesuihkusta kannattavan hankinnan taloudellista ja ympäristöystävällistä kulutusta vaaliviin koteihin.

-38%
265.50 
-20%
-36%
-5%
569.90 
-20%
203 
-36%

Kattosuihku & Lisätarvikkeet

Kattosuihku Jasmin musta Habo

16 
-5%
389.90 
-20%
-40%
185.30 
-37%

Kattosuihku & Lisätarvikkeet

Suihkuletku Mora 100 cm Kromi

15.70 
-30%

Kattosuihku & Lisätarvikkeet

Tapwell T BOX 2.0 Small Asennuslaatikko

133.21 
-24%

Kattosuihku & Lisätarvikkeet

Käsikahvaspidike 24mm Kromi

11 
-23%

Kattosuihku Hanalla

Suihkusetin messinki QBad Royal

299 
-20%
-44%
Varasto loppu

Kattosuihku & Lisätarvikkeet

Kattosuihkusarja Canaria Duschy

36 
-26%
-15%
-15%
1 445 
-15%
-0%

Kattosuihku & Lisätarvikkeet

Suihkusuodatin Mora MMIX S5

62 
-16%

Kattosuihku Hanalla

Oras Apollo 521 Suihkuseteli

50 
-20%
214.20 
-50%

Kattosuihku & Lisätarvikkeet

Katto Musta 23 cm QBad Royal

12.80 

Saatat myös etsiä:

Ulkoporealtaat
Sadesuihku
Pyyhekuivain
Keittiöhana
Uima-altaat
Kylpyhuonekalusteet