Suihkuseinä

Näytetään kaikki 11 tulosta

Suihkuseinä on hyvä valinta niin pieneen kuin isompaankin kylpyhuoneeseen. Sen avulla kylpyhuonetta voidaan rajata kätevästi myös muihin toimintoihin käytettäväksi, lisäksi suihkuseinä on sisustuksellisesti kaunis.

Lasinen suihkuseinä tuo kylpyhuoneeseen avaruutta sekä valoisuutta, vaikka erillistä ikkunaa ei tilassa olisikaan. Mikäli kylpyhuone on varustettu ikkunalla ei luonnon valo vähenny lasisen suihkuseinän vuoksi.

Lue lisää

Minkälaisen suihkuseinän valitsen?

Kaarevat suihkuseinät soveltuvat erinomaisesti pieniin kylpyhuoneisiin samalla suojaten tilaa ja siellä olevia laitteita kuten kodinkoneita suoralta kosketukselta veden kanssa. Kaarevat suihkuseinät saadaan käytön jälkeen käännettyä kiinni lähelle seinää, jolloin käyttämätön tila jää käyttöön ja lisää kylpyhuoneen tilan tuntua. Käytössä kaarevat ovet antavat yksityisyyttä suihku hetkiin.

Suihku lasiseinä on saatavilla kääntyvänä sekä kiinteänä versiona. Kiinteä versio suihkuseinästä soveltuu tilavampiin kylpyhuoneisiin sillä se ei ole liikuteltavissa. Kääntyvä versio soveltuu myös pienempiin kylpyhuoneisiin ja niitä voidaan yhdistellä, jotta voit koota mieleisen kokonaisuuden.

Mitä suihkuseinät maksaa?

Suihkuseiniä on tarjolla monessa eri hintaluokassa riippuen käytetystä materiaalista sekä määrästä. Edullinen suihkuseinä voi olla valmistettu muovista ja sen puhtaana pito voi olla hankalampaa kuin lasista valmistetussa. Muoviset suihkuseinät myös ajan mittaan haurastuvat lämpötilan vaihteluista sekä naarmuuntuvat helposti.

Lasiset suihkuseinät ovat pitkä ikäisiä ja turvallisia sillä ne on useimmiten valmistettu turvalasista. Turvalasista valmistetun suihkuseinän kestävyyttä ei tarvitse arjessa pelätä. Se myös kestää pesun kerta toisensa jälkeen menettämättä ominaisuuksiaan kuten kirkkautta ja valon läpäisevyyttä.

Kuinka asentaa suihkuseinä?

Suihkuseinä on helppo asentaa ja se voidaan tehdä myös ilman reikien poraamista seinään. Asennus onnistuu myös itsenäisesti, mutta ammattilaiselta kannattaa tiedustella ainakin paras kiinnitys menetelmä juuri sinun kylpyhuoneeseesi ja suihkuseinään.

Suihkuseinä voidaan asentaa myös ulkotiloihin, mikäli haluat rakentaa terassillesi tai altaan viereen ulkosuihkun. Ulkona käytettynä suihkuseinä estää veden roiskumista ympäriinsä sekä antaa tarvittaessa näkö suojaa naapureilta. Ulkotiloissa käytettäessä lasinen suihkuseinä on paras vaihtoehto sen kestävyyden ja puhtaana pidon vuoksi. Kuten kylpyhuoneissakin käytettynä, myös ulkona suihkuseinä voi rajata tilaa ilman, että se pienentää tilaa päinvastoin tila pysyy avarana, mutta rajattuna.

-58%
-10%
867 1 066 
-10%
1 098 
-10%
-10%
-10%
1 146 
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%