Suihkukaappi

Näytetään tulokset 1–25 / 34

Suihkukaappi on kätevä ratkaisu asunnon suihkutiloja suunniteltaessa. On sitten kyseessä täysin uusi kylpyhuone tai vanhan remontointi, löytyy suihkukaappeja jokaiseen tilaan sopiviksi.

Käytännöllisen ja asianmukaisen suihkukaapin avulla suihkussa käynnistä voi luoda rentouttavan hetken kiireisen arjen keskelle. Se helpottaa kylpyhuoneen kunnossapitoa, ja on omiaan myös ehkäisemään kosteusvaurioiden syntymistä.

Lue lisää

Mitä asioita tulee ottaa huomioon suihkukaappia valitessa?

Myöntää

Suihkukaappia valitessa on tarpeen miettiä tarkkaan omia toiveitaan ja budjettiaan sen suhteen. Suihkukaappien hinnat vaihtelevat niiden erilaisten ominaisuuksien mukaan. Onkin syytä miettiä, mitkä ominaisuudet ovat itselle tärkeitä, ja kuinka paljon rahaa on suihkukaappiin valmis laittamaan. Laadukkaat suihkukaapit ovat kuitenkin kestäviä, eikä niitä tarvitse uusia usein.

Mitata

Usein myydään suihkukaappi valmiiseen tilaan. Silloin on syytä mitata tarkkaan, että haluttu suihkukaappi mahtuu suunniteltuun paikkaan.

Vedenpitävyys

Suihkukaappia valitessa on syytä myös varmistaa, että kyseessä on varmasti vesitiivis suihkukaappi. Tällöin vesi pysyy varmasti kaapin sisäpuolella, ja veden valumista rakenteisiin ei tarvitse pelätä.

Suihkukaapin suunnittelu

Suihkukaappi on myös kookas elementti kylpyhuoneessa. Katse kiinnittyy siihen helposti huoneeseen astuttaessa ensimmäisenä. Siksi on hyvä miettiä, miten suihkukaappi sopii yhteen kylpyhuoneen muun sisustuksen kanssa. Valinnanvaraa on niin värien kuin tyylienkin suhteen. Tyylikäs ja moderni suihkukaappi antaa kylpyhuoneeseen siistin ja miellyttävän vaikutelman.

Miksi kannattaa valita suihkukaappi suihkuverhon sijaan?

Suihkuverhot ovat pitkään olleet suosittuja ja edullisia ratkaisuja kylpyhuoneisiin. Ne ovat kevyitä ja helppoja asentaa, mutta eivät kuitenkaan loppupeleissä kovin käytännöllisiä. Suihkuverhoilla on tapana liimautua ikävästi ihoon kiinni, joka varsinkin pienessä suihkutilassa osoittautuu varsin harmilliseksi ongelmaksi.

Suihkuverhon alta vesi myös pääsee esteettä leviämään pitkälle alueelle kylpyhuoneen lattialle. Umpinainen suihkukaappi estää hyvin veden roiskumisen muualle kylpyhuoneeseen. Se pitää muun kylpyhuoneen kätevästi kuivana. Kylpyhuonetta voi myös huoletta sisustaa erilaisilla matoilla, koska niiden kastumisesta suihkun aikana ei tarvitse huolehtia. Myös halpa suihkukaappi on suihkuverhoa käytännöllisempi ja kestävämpi ratkaisu.

Suihkukaappi on käytännöllinen kylpyhuoneen kunnossapitoon liittyvissä asioissa. Koska vesi pysyy suihkukaapin sisäpuolella, ei suihkun jälkeen ole tarpeen kuivata lattiaa. Aikaa säästyy, ja kylpyhuoneeseen ei kerry niin paljon kosteutta.

-20%
3.60 
-18%

Suihkukaapin Lisätarvikkeet

Pyyhekoukku suihkukaappiin Demerx Musta

3.70 
-18%

Suihkukaapin Lisätarvikkeet

Pyyhekoukku suihkukaappiin Demerx Valkoinen

3.70 

Suihkukaapin Lisätarvikkeet

Lk Liitäntäliitin Suora 20 Ulko/G15 Sisä

26.80