Kelan painike

Näytetään tulokset 1–25 / 256

WC-kaluste ja wc-elementti WC-istuimien Tarvikkeet Geberit Kelan painike Gustavsberg Kelan painike Ido Kelan painike Ifö Kelan painike Tece Kelan painike Geberit WC-kaluste WC-istuimien Tarvikkeet

Laaja valikoima WC:n huuhtelupainikkeita

Huuhtelupainikkeen tehtävänä on varmistaa, että vesi pääsee WC-altaaseen ja huuhtoutuu viemäriin. Huuhtelupainikkeita on erityyppisiä: kertahuuhtelupainikkeita, kaksoishuuhtelupainikkeita ja anturilla toimivia painikkeita. WC:n huuhtelupainike on painike tai vipu, jonka avulla WC-istuin voidaan tyhjentää vedestä tai ulosteesta. Kun huuhtelupainiketta painetaan tai käännetään, WC:n pohjassa oleva venttiili avautuu ja vesi ja ulosteet poistuvat WC-istuimen kautta. Huuhtelupainikkeet sijaitsevat yleensä wc:n yläosassa, mutta ne voivat sijaita myös istuimen sivulla tai seinään upotettuna. Huuhtelupainikkeita on eri tyylejä ja värejä, ja ne on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten muovista ja metallista. Huuhtelupainike on tärkeä WC-istuimen varaosa, joka tyhjentää ja pitää WC:n puhtaana. On tärkeää, että huuhtelupainike toimii kunnolla ja että sitä käytetään oikein, jotta estetään tukokset ja muut ongelmat.

Lue lisää

Huuhtelupainike seinään kiinnitettäviin käymälöihin

Huuhtelupainikkeita on saatavana myös seinään kiinnitettäviin käymälöihin. Jos wc-istuimessa on integroitu vesisäiliö, huuhtelupainikkeen muotoon on useita vaihtoehtoja. Useimmissa tapauksissa huuhtelulevy asennetaan seinään wc-istuimen taakse, ja se voidaan upottaa kaakeleihin tai muihin seinämateriaaleihin. Seinään ripustetuissa käymälöissä tai lattialla seisovissa käymälöissä, joissa on näkyvä vesisäiliö, voi olla painikkeet, jotka voidaan vaihtaa, jos ne kuluvat tai rikkoutuvat. Käymälät voivat olla seinälle kiinnitettäviä, jolloin ne vievät vähemmän tilaa, tai lattialle asennettavia, jolloin ne vievät enemmän tilaa. Se, mikä on sopivin, riippuu pitkälti mieltymyksistä, mausta ja taloudellisista näkökohdista.

Suosittuja tuotemerkkejä, jotka myyvät huuhtelupainikkeita

Nykyään on saatavilla laaja valikoima huuhtelupainikkeita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Geberit, Gustavsberg, Ifö, Villeroy & Boch, IDO, Ifö Cera, Ifö Spira ja Grohe, eri malleissa ja materiaaleissa. Valitse yksinkertaisista valkoisista muovinapeista ylellisempiin kromattuihin malleihin. Kun valitset huuhtelupainiketta, on tärkeää valita sellainen, joka on yhteensopiva vesisäiliösi kanssa.

Eri huuhtelupainikkeiden materiaalit

Se on sinun wc:si. Siksi sinun ei pidä tehdä kompromisseja, kun valitset huuhtelunappia wc:hen. Valitsemalla oikean mallin voit löytää yksilöllisiä vivahteita wc:hen. Huuhtelutasot eivät ainoastaan anna kylpyhuoneellesi viimeistä silausta, vaan tarjoavat myös mukavuusominaisuuksia, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää. Huuhtelulevyt ja -painikkeet eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan tarjoavat myös monenlaisia toimintoja. Värit, kuten kromi, kulta, kupari, messinki, metalli, ruostumaton teräs, hopea ja pronssi, ovat vain muutamia värejä, joita tarjoamme huuhtelutasoihin. Ne on valmistettu eri materiaaleista, kuten muovista, teräksestä tai lasista, jotta voit löytää oman suosikkisi.

Huuhtelupainikkeen asennus

Vesisäiliön kannen avaamiseksi sinun on ensin irrotettava huuhtelupainike. Painikkeen on oltava kokonaan upotettu yhdeltä puolelta, minkä jälkeen se voidaan vetää pois. Löysää muoviruuvi ja huuhtelupainike irtoaa. Huuhtelupainike on nyt poissa ja kansi voidaan nostaa pois uuden huuhtelupainikkeen asentamiseksi.

Miten huuhtelupainike vaihdetaan?

Vaihtaaksesi huuhtelunapin, avaa ensin kansi ja kiinnitä ”klipsi” tankoon ja ruuvaa sitten rengas kiinni kanteen. Aseta sitten vesisäiliön kansi takaisin paikalleen ja työnnä kehys sisään ylhäältä päin. Työnnä painikkeen kotelo (kehys) säiliön kannessa olevaan reikään. Ruuvaa painike venttiilin runkoon. Älä ruuvaa sitä tiukasti kiinni. Pudota ohjaustappi kahteen reikään, mutta älä työnnä sitä sisään niin, että vesi valuu ulos. Jos olet epävarma jostain viemäröintiin liittyvästä asiasta tai sinulla on muita putkistokysymyksiä, ota yhteyttä paikalliseen putkimieheen.

Miten huuhtelupainike toimii?

Huuhtelupainike sijaitsee eri paikoissa wc-istuimessa, yleensä säiliön yläosassa tai lähellä seinää seinään asennettavan wc:n takana. Kun painiketta painetaan, tietty määrä vettä vapautuu wc-altaaseen huuhtelua varten. Energiatehokkaiden huuhtelupainikkeiden asentamiseen käymälöihin on monia syitä. Ensinnäkin voit säästää vesi- ja sähkölaskuissa minimoimalla huuhtelukertaa kohden käytetyn veden määrän. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin pitkällä aikavälillä. Lisäksi energiaa säästävät huuhtelupainikkeet auttavat säästämään arvokkaita vesivaroja: koska ne käyttävät vähemmän vettä per huuhtelu, ne vähentävät vesijärjestelmän kuormitusta ja auttavat ylläpitämään veden laatua. Energiansäästöhuuhtelupainikkeet ovat myös ympäristöystävällinen valinta. Kun käytät vähemmän vettä, pienennät hiilijalanjälkeäsi ja edistät planeettamme kestävää tulevaisuutta. On myös mahdollista asentaa pneumaattinen huuhtelupainike, joka on ilmakäyttöinen versio.

-29%
-11%

Ifö Kelan painike

Huuhtelunappi Solo Ifö

31.90 
-29%
-15%
-32%
-10%
-18%
10.60