Saippuakuppi

Näytetään tulokset 1–25 / 71

Saippuakuppi on käytännöllinen ja kaunis lisä kylpyhuoneeseen. Se on yleensä valmistettu kestävästä materiaalista, kuten keramiikasta tai muovista, ja siinä on usein reiät pohjassa veden valumista varten. Saippuakuppi pitää saippuan paikallaan ja estää sen liukumasta pois. Se on helppo pitää puhtaana ja se sopii monenlaisiin kylpyhuoneen sisustustyyleihin.

Käytännöllinen ja tyylikäs

Saippuakuppi on käytännöllinen, koska se pitää saippuan kuivana ja helposti saatavilla. Se myös auttaa pitämään kylpyhuoneen siistinä ja järjestyksessä. Lisäksi saippuakuppi voi olla tyylikäs sisustuselementti, joka lisää kylpyhuoneen viihtyisyyttä ja kauneutta. Valitse saippuakuppi, joka sopii kylpyhuoneesi värimaailmaan ja tyyliin.

Lue lisää

Helppo puhdistaa

Saippuakuppi on helppo pitää puhtaana. Riittää, että pyyhit sen säännöllisesti kostealla liinalla tai peset sen vedellä ja miedolla pesuaineella tarvittaessa. Näin varmistat, että saippuakuppi pysyy hygieenisenä ja siistinä. Valitse saippuakuppi, joka on helppo puhdistaa ja kestää käyttöä pitkään ilman vaurioita.

-73%
4.10 
-8%
-10%
-10%
-10%
-9%
-9%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-9%
-9%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-25%