Näytetään kaikki 6 tulosta


Tapetit ja lisävarusteet ovat tärkeä osa minkä tahansa huoneen sisustusta. Oikealla tapettivalinnalla voit luoda ilmapiirin, joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi ja makuusi. Valittavana on laaja valikoima tapetteja, jotka vaihtelevat yksinkertaisista kuvioista monimutkaisempiin kuvioihin.

Luo tunnelmaa

Tapetit voivat auttaa luomaan huoneeseen tietyn tunnelman. Valitse huoneen käyttötarkoitukseen sopivat värit ja kuviot – esimerkiksi rauhoittavat värit makuuhuoneeseen tai energisoivat värit toimistoon. Lisävarusteet, kuten yhteensopivat tyynyt, matot ja verhot, voivat auttaa vahvistamaan haluttua tunnelmaa.

Lue lisää

Henkilökohtainen kosketus

Valitsemalla ainutlaatuisia tapetteja ja lisävarusteita voit lisätä huoneeseen henkilökohtaisen kosketuksen. Valitse kuvia tai kuvioita, jotka kuvastavat persoonallisuuttasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Voit vapaasti yhdistellä erilaisia kuvioita ja materiaaleja luodaksesi dynaamisemman ja mielenkiintoisemman sisustuksen.

Virkistä ja uudista

Tapetteja ja asusteita voidaan käyttää myös huoneen päivittämiseen ja uudistamiseen ilman suuria muutoksia. Vaihtamalla tapetit tai lisäämällä uusia lisävarusteita voit antaa huoneelle täysin uuden ilmeen. Tämä on helppo ja edullinen tapa pitää sisustus tuoreena ja modernina.