Cinderella

Näytetään ainoa tulos

cinderella förbränningstoalett

Cinderella-polttokäymälät

Cinderella pyrkii luomaan ja kehittämään markkinoiden ympäristöystävällisimmät ja kuluttajaystävällisimmät polttokäymälät. Jos etsit polttouunia asuntovaunulle tai matkailuautolle tai ehkä ympäristöystävällistä wc: tä kesämökille, Cinderella on ilmeinen valinta.

Cinderella Eco Group on perheyritys Midsundin kunnassa, Romsdalissa. Heillä on yli 20 vuoden kokemus Cinderellan polttokäymälästä, joka on ympäristöystävällinen kokonaisratkaisu wc-jätteiden käsittelyyn.

Cinderella-polttokäymälöitä on toimitettu Skandinaavian markkinoille lähes 20 vuoden ajan, missä nykyään on asennettu yli 60 000 yksikköä, pääasiassa loma-asuntomarkkinoille. Nykyään tämä ratkaisu toimitetaan myös kansainvälisesti ja useille ammattialoille, kuten kalastusteollisuudelle (kalastusalustat Skotlannissa), nosturivalmistajille (nosturimökit), rautatieyrityksille (vetureissa), kaivosteollisuudelle ja rakennusteollisuudelle (työajoneuvot). Skandinavian lisäksi meillä on jakelijoita paikan päällä suuressa osassa Eurooppaa, Australiaa ja Kanadaa. Viimeisimmällä Cinderella Motion -mallillamme olemme myös luoneet innovatiivisen ratkaisun asuntovaunujen käymäläratkaisuihin.

Cinderella, luonnollinen valinta sinulle, joka asettaa korkeita vaatimuksia laadulle ja toiminnallisuudelle.