COAST

Näytetään tulokset 1–25 / 168

COAST Sweden on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden ja kestävien laukkujen ja asusteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja modernista muotoilusta ja ensiluokkaisten materiaalien käytöstä.

Kestävyys keskiössä

.
COAST Sweden pyrkii olemaan kestävä yritys käyttämällä ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotantomenetelmiä. Heidän tuotteensa on tehty pitkäikäisiksi ja kestäviksi, mikä vähentää tarvetta ostaa uusia laukkuja usein.

Lue lisää

Tyylikäs muotoilu

.
Yksi COAST Swedenin tunnusomaisista tyyleistä on niiden puhdas ja minimalistinen muotoilu. Heidän tuotteensa ovat tyylikkäitä ja sopivat täydellisesti sekä arkikäyttöön että virallisempiin tilaisuuksiin. COAST-laukun kanssa voit olla varma, että näytät aina siistiltä ja tyylikkäältä.

Laaja valikoima

.
COAST Sweden tarjoaa laajan valikoiman laukkuja ja asusteita, kuten reppuja, käsilaukkuja, lompakoita ja matkapuhelinkoteloita. Olipa tyylisi tai tarpeesi mikä tahansa, heillä on jotain sinulle sopivaa. Korkean laadun ja tyylikkään muotoilun ansiosta COAST Swedenistä on helppo löytää suosikkituote.

Työkalut & Koneet

Veitsi COAST FX412 veitsi

27.60 

Työkalut & Koneet

Veitsi COAST FX200-veitsi

20.40 

Työkalut & Koneet

Veitsi COAST DX344 veitsi

27.60 

Työkalut & Koneet

Veitsi COAST DX330-veitsi

27.60 

Työkalut & Koneet

Veitsi COAST BX315 veitsi

30.30 

Työkalut & Koneet

Veitsi COAST BX300-veitsi

23.10 
-37%