Gustavsberg

Näytetään tulokset 1–25 / 532

Allaskaappi Ammehana Artic Epic Graphic Hanat kattosuihku Keittiöhana Kylpyamme nautic nordic Pesuallas Seinä WC Varaosat Hanalle WC WC varaosat

Gustavsberg – ensimmäinen valinta älykkäämpään kylpyhuoneeseen. Valikoimassa on kaikki tarvitsemasi kaikissa mahdollisissa malleissa ja muodoissa. Pesualtaat, wc-istuimet, kylpyhuonekaapit ja -hyllyt, sekoittajat, suihkut, kylpyammeet ja kuplat. Kaikki tuotteet sopivat tietysti myös yhteen. Valitsemalla Gustavsbergin teet yleensä ympäristön kannalta parhaan valinnan.

Lue lisää

Kylpyhuoneen pitäisi tuntua ihanalta, virkistävältä, elämänmyönteiseltä, ylelliseltä, kodikkaalta ja inspiroivalta. Sen pitäisi myös olla 100-prosenttisen luotettava, ja tuotteiden, kuten allaskaappien, pesualtaiden, sekoittajien, suihkuseinien ja suihkujen, pitäisi olla laadukkaita ja niissä pitäisi olla hyvä mukavuus ja muotoilu. Gustavsbergillä on uskomattoman hienoja sarjoja, joissa ne tarjoavat aina tyylikästä muotoilua korkeimmalla toiminnallisuudella ja mukavuudella. Suurikokoiset kattosiivilät, modernit pesuallashanat ja irrotettavat letkut keittiöhanoissasi ovat vain muutamia tuotteita, joita Gustavsberg tarjoaa eri muodoissa ja väreissä. Sarjat, kuten Gustavsberg Nautic, Estetic, Nordic ja Artic, ovat osa heidän sarjoistaan, jotka ovat monien perheiden kylpyhuoneissa, joissa halutaan varmistaa, että tuotteet toimivat aina ja ovat samalla ajattoman ja skandinaavisen muotoilun mukaisia.
Gustavsberg on vakiinnuttanut asemansa myös wc-istuimissa, ja sen valikoimassa on sekä esteettömiä, tavallisia wc-istuimia että erittäin korkeita wc-istuimia vanhuksille. Heillä on yksinkertaisesti tavaraa kaikkien tarpeisiin!

WC-istuimien Tarvikkeet

Fresh WC sticks, 5-pakkaus

4.50 
-5%
569.90 
-5%
389.90 
-16%

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Ido Showerama pyörä suihkuseinään

15 
-6%

Kylpyammeen Juoksuputket

Kylpyammeen nokka Gustavsberg Musta

81 

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Ido Showerama pyörät 19 mm 4 kpl

17.90 

Vesilukko Lattiakaivoon & Kylpyammeeseen

Vesilukko Freja Lattiakaivo | Purus

19.50 
-4%

Kylpyammeen Juoksuputket

Kylpyammeen nokka Gustavsberg Kromi

68 
-5%
389.90 
-18%