Gustavsberg Artic

Näytetään tulokset 1–25 / 89

Gustavsberg Artic – Modernit kylpyhuonekalusteet tilavaan kylpyhuoneeseen.
Kylpyhuoneen yleisimmät värit voivat olla harmaa ja valkoinen, mutta Artic-kalusteita on saatavana myös ihastuttavan persikanvärisinä ja tyylikkään mustan tuhkaviilun värisinä.
Vedä kuvassa olevaa liukusäädintä vasemmalle ja oikealle nähdäksesi, mistä väristä pidät eniten.

Lue lisää
Harmaa ja valkoinen ovat aina oikeat värit, ne kestävät ajan hammasta ja niitä voi yhdistellä keskenään vaihdettavien tuotteiden kanssa. Mutta kuten huomaat, kaikilla moderneilla, raikkailla ja huolellisesti valituilla väreillämme on ajaton laatu. Haluamme, että nautit uudesta kylpyhuoneestasi vielä monta, monta vuotta. Kaappi on saatavana 60, 80, 100 ja 120 cm:n levyisenä.

Ajatonta skandinaavista muotoilua

Articin ajaton muotoilu tekee mistä tahansa kylpyhuoneesta kauniimman. Sarja on niukka, mutta kaapit nielevät kaiken, mitä kylpyhuoneessa tarvitsee säilyttää. Kalusteet perustuvat standardimittoihin, ja ne tarjoavat runsaasti säilytys- ja esillepanotilaa ja monia
fiksuja yksityiskohtia. Kalusteiden runko on suoraviivainen ja selkeä, mikä tekee tyylikkäistä upotetuista laatikoista ja ovista designelementin itsessään.

Kaapin runko, ovet ja laatikot, jotka ovat kaikki samaa väriä, antavat kylpyhuoneelle yhtenäisen värimaailman. Kaikki pinnat kestävät sekä kulutusta että kosteaa ympäristöä.

Säilytystilaa kylpyhuonekalusteiden leveyteen ja korkeuteen

Korkealla kaapilla voit hyödyntää kylpyhuoneen korkeutta. Articin korkeita kaappeja on saatavana kahta eri syvyyttä ja leveyttä, jotka sopivat kylpyhuoneeseesi ja säilytystarpeisiisi. Oven sisäpuolella on älykkäät hyllyt, jotka helpottavat pullojen ja purkkien saatavuutta.

Myös seinäkaapit tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja tarjoavat myös mahdollisuuden sijoittaa esimerkiksi kasvi tai esitellä kauniita esineitä, joita haluat esitellä. Seinäkaappeja on myös kahta eri syvyyttä, samoin kuin korkeita kaappeja.

Pienet yksityiskohdat tekevät suuren eron

Kalusteet voidaan varustaa yhteensopivalla karkealla jalkakehyksellä. Vaikutus on välitön ja antaa kylpyhuoneeseen kalustetumman tunteen. Valitse valkoisen ja mustan välillä.

Kaikkien laatikoiden ja kaappien sisäpuoli voidaan varustaa anturiohjatulla valaistuksella. Se voidaan asentaa myös kalusteiden alle kylpyhuoneen tehokkaan valaistuksen aikaansaamiseksi.

Peilikaapin tulee olla tyylikäs, toimiva ja sopiva. Kaapin yläpuolella oleva valonauha antaa tehokasta mutta pehmeää valoa, ja kaapin alla oleva valaistus luo viihtyisän tunnelman.

Kuorrutuksena kakun päälle ovat kahvat. Niiden avulla voit muuttaa kylpyhuoneen ilmeen trendikkäästä modernista maalaismaisemaan. Kaikki kahvat ja nupit sopivat kaikkiin kylpyhuonekalusteisiimme.

Lisätarvikkeet Lattialämmitykseen

Suojakansi Ebt500 Elko P/Rs Musta

17.60