Gustavsberg Hanat

Näytetään kaikki 22 tulosta

Gustavsberg on ensimmäinen valintasi älykkäämpään kylpyhuoneeseen. Valikoimassa on kaikki tarvitsemasi kaikissa mahdollisissa malleissa ja muodoissa. Pesualtaat, wc-istuimet, kylpyhuonekaapit ja -hyllyt, sekoittajat, suihkut, kylpyammeet ja kuplat. Kaikki tuotteet sopivat tietysti myös yhteen. Valitsemalla Gustavsbergin teet yleensä ympäristön kannalta parhaan valinnan. Tälle sivulle olemme keränneet kaikki Gustavsbergin sekoittajat, sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen.
Lue lisää

Kylpyhuoneen tulee tuntua ihanalta, virkistävältä, elämänmyönteiseltä, ylelliseltä, kodikkaalta ja inspiroivalta. Sen pitäisi myös olla 100-prosenttisen luotettava, ja tuotteiden, kuten allaskaappien, pesualtaiden, sekoittajien, suihkuseinien ja suihkujen, pitäisi olla laadukkaita ja niissä pitäisi olla hyvä mukavuus ja muotoilu. Gustavsbergillä on uskomattoman hienoja sarjoja, joissa he tarjoavat aina tyylikästä muotoilua ja sekoittimiensa korkeinta toiminnallisuutta ja mukavuutta. Nykyaikaiset pesuallashanat ja sisäänvedettävä letku keittiöhanassa tai elektroninen astianpesukoneen sulkulaite ovat vain muutamia tuotteita, joita Gustavsberg tarjoaa eri muodoissa ja väreissä. Sarjat, kuten Gustavsberg Nautic, Estetic, Nordic ja Artic, ovat osa heidän valikoimistaan, jotka ovat monien perheiden kylpyhuoneissa tai keittiöissä, joissa halutaan olla varmoja siitä, että tavarat toimivat aina ja ovat samalla ajattoman ja skandinaavisen muotoilun mukaisia.
Gustavsberg tarjoaa sekoittimia, joissa on älykkäitä ratkaisuja ja jotka myös säästävät energiaa ja vettä. Myös Safe Touch, joka eliminoi kuumennusvammojen riskin.
-16%

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Ido Showerama pyörä suihkuseinään

15 

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Ido Showerama pyörät 19 mm 4 kpl

17.90 
-0%
295 

Puristinosat/ Putken osat

LK T-liitin A63

95.90 

Puristinosat/ Putken osat

LK Puristusliitos PV Kulma

13.50 
-9%

WC-istuimien Tarvikkeet

IDO WC SAMMUTUSVENTTIILI 45 ASTETTA

43.50 

WC pöntön varaosat

IDO Seven D säiliönkansi

132.10 

WC pöntön varaosat

IDO Mosaiikki säiliötiiviste

21.70 

WC-istuimien Tarvikkeet

Asennussarja M12X40mm

33.60