Gustavsberg kattosuihku

Näytetään kaikki 19 tulosta

Gustavsbergin kattosuihkut ovat sekä muodoltaan että toiminnaltaan korkealaatuisia. Kattosuihkuja on saatavana suihkusarjoina, joissa on sekoittimet, ja yksittäisinä kattosuihkuina kaikkiin sekoittimiin, joissa on 1/2″ suihkuliitäntä. Gustavsbergin kattosuihkuja on saatavana neliönmuotoisina ja pyöreinä versioina, ja niihin sisältyy käsisuihku, jossa on kolme toimintoa. Valitse tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopiva suihku. Variaatioita on monia, mutta laatu, toiminnallisuus ja puhdas muoto ovat yhteisiä kaikille kattosuihkuille.

Lue lisää

Kattosuihku pyöreä

Suuret, erittäin ohuet kattosuihkut, jotka tuottavat runsaasti vettä mukavaa, rentouttavaa ja nautinnollista suihkukokemusta varten. Kolmessa käsisuihkutilassa yhdistyvät harkittu toiminnallisuus ja mukavuus.

Neliön muotoinen kattosuihku

.
Suuri, erittäin kapea kattosuihku, joka tuottaa runsaan vesisuihkun mukavaa, rentouttavaa ja nautinnollista suihkukokemusta varten. Kolmessa käsisuihkutilassa yhdistyvät harkittu toiminnallisuus ja mukavuus.

Loginen pyöreä kattosuihku

.
Tässä tyylikkäässä suihkusekoittimessa on innovatiivinen muotoilu, jossa on helppokäyttöiset kahvat. Suuri kattosuihku tuottaa runsaan vesisuihkun mukavaa, rentouttavaa ja nautinnollista suihkukokemusta varten.

Logic Square kattosuihku

.
Tässä tyylikkäässä suihkusekoittimessa on innovatiivinen muotoilu, jossa on helppokäyttöiset kahvat. Suuri yläsuihku tarjoaa mukavan, rentouttavan ja nautinnollisen suihkun suurella vesisuihkulla.

Nautic Pyöreä kattosuihku

.
.
Sekoitin, jossa on älykkäät toiminnot ja harmoninen muotoilu pitkäaikaiseen käyttöön. Suuri yläsuihku tuottaa runsaasti vettä mukavaan, rentouttavaan ja nautinnolliseen suihkuun.

Nautic neliön muotoinen kattosuihku

.
Sekoitin, jossa on harkittuja toimintoja ja harmoninen muotoilu pitkäaikaiseen käyttöön. Suuri yläsuihku tuottaa runsaasti vettä mukavaa, rentouttavaa ja nautinnollista suihkukokemusta varten.

Kattosuihku Nordic³ Round

.
Selkeän, klassisen skandinaavisen muotoilunsa ansiosta tämä toiminnallinen yläsuihku sopii mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Suuri pääsuihkupää tuottaa runsaasti vettä, mikä tekee suihkussa käymisestä mukavaa ja rentouttavaa.

Kattosuihku Nordic³ Square

.
Selkeän, klassisen skandinaavisen muotoilunsa ansiosta tämä toiminnallinen yläsuihku sopii mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Suuri suihkupää tuottaa runsaan vesisuihkun, joka takaa mukavan, rentouttavan ja nautinnollisen suihkukokemuksen.

Kattosuihku Estetic Round

.
Tässä hanassa yhdistyvät selkeät linjat ja pehmeät ääriviivat sekä älykäs toiminnallisuus. Suuri yläsuihkupää tuottaa runsaasti vettä rentouttavaa ja miellyttävää suihkukokemusta varten.

Esthetic Square kattosuihku

.
Tässä sekoittajassa yhdistyvät puhtaat linjat ja pehmeät ääriviivat sekä harkittu toiminnallisuus. Suuri yläsuihku tarjoaa runsaasti vettä rentouttavaa ja mukavaa suihkukokemusta varten.

Atlantic Pyöreä kattosuihku

.
Atlantic on sarja, joka määrittelee uudelleen sanan ”standardi” merkityksen. Gustavsbergin vettä ja energiaa säästävän tekniikan ansiosta tämä kattosuihku tarjoaa mukavuutta ja nautintoa.

-5%
569.90 
-5%
389.90 
-5%
389.90 
-0%
-16%

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Kahva 1 F Suihkuseinä 1 Reikää Alterna

48 

WC-istuimien Tarvikkeet

Ifö Ruostumaton Seinälaatta

13.90