Gustavsberg Kylpyamme

Näytetään kaikki 18 tulosta

Kylpyamme on yleensä kylpyhuoneen keskipiste. Lämmin kylpyamme on rentouttava hetki ja miellyttävä päivittäinen nautinto. Jos etsit muotoilua, toiminnallisuutta tai molempia, meillä on sinulle sopiva malli Gustavsbergiltä. Valitse suuren ja pienen, etupuolella tai ilman, valkoisen tai mustan, kapeilla tai integroiduilla etujalkoilla varustetun välillä. Liukumaton pinta ja erityinen pintakäsittely tekevät kylpyammeesta helposti liukuvan ja helposti puhdistettavan. Yhteistä kaikille Gustavsbergin kylpyammeille on niiden sitoutuminen laatuun ja viimeistelyyn sekä muodon ja toiminnallisuuden yhteispeliin.

Lue lisää

Gustavsberg-kylpyammeet ovat saatavana erilaisilla julkisivuilla, ja voit valita täys- tai puolikkaat julkisivut antaaksesi kylpyammeellesi haluamasi ilmeen. Kaikissa Gustavsberg-kylpyammeissa on pintakäsittely (Glaze Plus), joka suojaa ammeen lialta ja kalkkikertymiseltä ja tekee siitä helposti puhdistettavan. Täysrintamaisissa kylpyammeissamme etuosa voidaan liu’uttaa sisään, jolloin ammeen alla on turvallista ja helppoa puhdistaa, ja etuosa peittää viemäriliitännän.

Jos haluat lisätä kylpyhuoneeseesi ylellisyyttä, sisäänrakennettu kylpyamme on toinen vaihtoehto. Gustavsbergin sisäänrakennetuissa kylpyammeissa on selkeä ja moderni muotoilu, ja niitä voi tilata eri malleina ja kokoina. Kaikissa Gustavsbergin sisäänrakennetuissa kylpyammeissa on erityinen pintakäsittely (Glaze Plus), joka suojaa ammeen likaa ja kalkkia vastaan. Lisävarusteena voit tilata myös toiminnallisen liukastumisenestopinnoitteen, joka tekee kylpyammeesta turvallisemman. Gustavsberg voi tarjota sisäänrakennetun kylpyammeen, olipa tarpeesi mikä tahansa.

Gustavsbergin etujalkakylpyamme antaa ammeelle ainutlaatuisen ja trendikkään ilmeen. Etujalkoja on helppo vaihtaa, ja niitä on saatavana kolmessa eri värissä. Valitset asennon oman makusi ja tyylisi mukaan. Jalkakylpyamme on vapaasti seisova ja helppo puhdistaa. Jalkakylpy voidaan myös käsitellä ainutlaatuisella liukumattomalla pinnoitteella ja viimeistelyllä (Graze Plus) turvallisuuden ja puhdistettavuuden parantamiseksi.

-50%
-8%
315.90