Gustavsberg Pesuallas

Näytetään kaikki 13 tulosta

Pienet pesualtaat? Kaikki Gustavsbergin pesualtaat ovat pienempiä kuin 50 cm. Yhteistä kaikille Gustavsbergin pesualtaille on, että niiden posliini on korkealaatuista. Hyvät altaat on helppo puhdistaa ja ne kestävät pitkään. Tietenkin myös muotoilu on tärkeää! Riippumatta kylpyhuoneesi ilmeestä tai estetiikasta, tarjolla on monia malleja, joista voit valita. Gustavsberg Logic -kylpyhuonevalikoima on suunniteltu erityisesti pienempiin kylpyhuoneisiin, ja jotkin altaat voidaan asentaa nurkkiin.

Lue lisää

Pesualtaat ja lavuaarit asennetaan yleensä seinään ripustettuina. Valitsemasi pesuallas voidaan yhdistää yhteensopivaan lipastoon. Vaihtoehtoisesti altaat voidaan rakentaa kaappeihin, tai jos sinulla on suurempia tarpeita, useita altaita voidaan rakentaa yhteen kaappiin. Viime vuosina yläpuolisista lavuaareista on tullut yhä suositumpia, sillä niiden veistoksellinen muoto luo ylellisen ilmeen.

Posliiniset pesualtaat ovat epäilemättä yksi klassikoista. Marmori- ja mineraalivalut ovat suosittuja vaihtoehtoja monissa eri väreissä. Myös lasi kasvattaa suosiotaan, koska sen avulla voidaan ilmaista näyttäviä värejä. Uusin trendi ovat ylelliset designpenkit, joissa on kaarevat ääriviivat ja pyöristetyt muodot.

-12%

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Seinäprofiili U-Suihku Alterna

78 

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Seinäprofiili Limbar Lusso Alterna Musta

105.80 

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Seinäprofiili Limbar Lusso Alterna Kromi

95.30 

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Seinäprofiili Liima Lusso Alterna

54.90 

Kaapi Vesijohtovesi

Jalka M60N Xl 145

76.40