Gustavsberg Pesuallashana

Näytetään kaikki 9 tulosta

Kaikissa Gustavsbergin pesualtaissa on vakiona patentoitu vedensäästötekniikka, joka toimii täysin automaattisesti ja säästää vuosittain tuhansia litroja vettä ja kustannuksia. Se voidaan helposti kytkeä pois päältä tai säätää tarpeidesi mukaan. Gustavsbergiltä löytyy allassekoitin jokaiseen tarpeeseen, mukaan lukien energiatehokkaat hanat, alumiiniset hanat ja valikoima hanan värejä sisustukseen sopivaksi. Älykkään muotoilun ja yksinkertaisten ohjeiden ansiosta voit koota kaikki hanat itse.

Lue lisää

Epicin avulla on helppo tehdä yksilöllinen valinta. Valitsitpa sitten kromin, harjattua messinkiä tai mattamustan pinnan, saat näyttävän sekoittajan.

Sensoric 1.0 on pesuallas, joka toimii yhtä hyvin kotona kuin julkisissa tiloissa. Sensoritoiminto säästää vettä ja sähköä.

Uudessa Nauticissa yhdistyvät mukavuus ja helppokäyttöisyys. Muotoilu on skandinaavista ja ajatonta. Ympäristösertifiointi ja korkea laatu tekevät Nauticista helpon valinnan.

Esteticissä on puhtaat muodot, selkeät linjat ja pehmeät ääriviivat, jotka yhdistyvät älykkääseen toiminnallisuuteen. Se on saatavana kromattuna, mattamustana ja mattavalkoisena.

Atlantic on sarja, joka päivittää sanan ”standardi” merkitystä. Nykyaikaista, itsevarmaa ja tyylikästä muotoilua Gustavsberg-laadulla.

Nordic Plus on klassinen hana, jonka ajaton muotokieli sopii useimpiin kylpyhuoneisiin.

-16%

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Ido Showerama pyörä suihkuseinään

15 

Suihkuseinän Lisätarvikkeet

Ido Showerama pyörät 19 mm 4 kpl

17.90 

Puristinosat/ Putken osat

LK T-liitin A63

95.90 

Puristinosat/ Putken osat

LK Puristusliitos PV Kulma

13.50 

Puristinosat/ Putken osat

Kulma 90° Akseli 16X20

13.80 
-9%

WC-istuimien Tarvikkeet

IDO WC SAMMUTUSVENTTIILI 45 ASTETTA

43.50