Näytetään tulokset 1–25 / 41

IDO

IDO on yksi vanhimmista ja rakastetuimmista kylpyhuonebrändeistä Suomessa. Valikoimaan kuuluu kaikki oleellinen aina suihkuista pesualtaisiin, wc-istuimiin ja kylpyhuonekalusteisiin. IDO on Geberit-konsernin tuotemerkki. Geberit on saniteettialan markkinajohtaja Euroopassa.

Kiinnostus kodin sisustusta kohtaan on kasvava trendi. Kylpyhuoneista on tullut hyvinvointiin keskittyviä keitaita, joissa vietetään aikaa ja pidetään itsestä huolta. Siksi haluamme panostaa kylpyhuoneiden ulkonäköön ja käyttömukavuuteen, ja antaa asiakkaillemme mahdollisuuden luoda niistä omalla tavallaan persoonallisia.

IDO on jo vuosikymmenien ajan tehnyt suomalaisista kylpyhuoneista moderneja ja toimivia. Tavoite on ollut kehittää korkealaatuisia ja inspiroivia tuotteita, jotka tuovat suomalaisiin olosuhteisiin sopivia ratkaisuja.

Suunnittelun lähtökohtana on tyylikäs muotoilu, käyttökokemus, elämäntilanteet ja luontoa kunnioittavat tuotantomenetelmät. Yksi IDOn kylpyhuonekeramiikan menestykseen vaikuttavista tekijöistä on sen kotimaisuus. IDOn keramiikkatuotteet valmistetaan Geberit Production Oy:n tehtaalla Tammisaaressa, joka on yksi Euroopan moderneimpia tuotantolaitoksia.

4.20 203.50 
-14%
44.82 
-2%
-19%
47 
-19%
48 
-18%
10.60 
-18%

Suihkusettit & Lisätarvikkeet

FM Mattsson Suihku Liitäntäkulma

34.80