Ifö Cera

Näytetään kaikki 7 tulosta

Ifö cera

Haluatko uudistaa kylpyhuoneesi uudella allaskaapilla tai päivittää wc-istuimesi Ifö Cera -wc-istuimella? Olemme keränneet tänne pehmeästi sulkeutuvat istuimet pikalukituksella, kovat istuimet, pehmeät istuimet, seinälle ripustettavat wc-istuimet, allaskaapit lavuaareille tai pesualtaille sekä erilaisia varaosia Ifö Cera -istuimellesi. Ruotsalaisella IFÖ:llä on yli 80 vuoden kokemus alalta, ja se on huolellisesti testattu ja suunniteltu. Ne kestävät monta vuotta ja ovat erittäin laadukkaita!
Lue lisää

Ifö Ceralla on monenlaisia erilaisia wc-istuimia samassa sarjassa. Heillä on malleja, jotka ovat seinään kiinnitettävä wc-tuoli, joka asennetaan yhdessä sisäänrakennetun vesisäiliön kanssa. Silloin mukana on myös pehmeä istuin.
Ifö Cera 3960 on matalahuuhteluvesikäymälä ja vettä säästävä käymälä, joka on ympäristöystävällisempi. Heillä on myös käymälöitä, joissa on sisäänrakennettu S-lukko. WC-liitäntöjä viemäriin on kahdenlaisia: seinä- ja lattialiitäntä. Näitä kahta liitäntävarustetta kutsutaan S-lukoksi (lattioille) ja P-lukoksi (seinille). On helppo nähdä, kumpaan versioon WC kuuluu. S-lukko on vaakasuoran S-kirjaimen muotoinen, ja viemäri kulkee pystysuoraan alaspäin; S-lukolla viemäri menee suoraan lattiaan, mutta WC:n ulkonäkö muuttuu sen mukaan, kumman lukon valitset: sisäänrakennetun S-lukon, piilotetun S-lukon tai avoimen S-lukon.
-3%

WC pöntön varaosat

Varaosat Ifö Cera wc-tuoliin

4.40 80.10 

Puristinosat/ Putken osat

Puristusliitos T-liitin Ax25Xg15

24.70 
-13%

Kattosuihku & Lisätarvikkeet

Käsikahvapidin Hansgrohe Porter C

25.40 

WC-istuimien Tarvikkeet

Ifö Manöver Tanko 2630

85.60