Kirkedal

Näytetään tulokset 1–25 / 64

Kirkedal – Vahva brändi, joka keskittyy laatuun ja kestävyyteen

Kirkedal on brändi, joka on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja laadukkaana toimijana alallaan. Keskittymällä vahvasti laatuun ja kestävyyteen Kirkedal on luonut uskollisen asiakaskunnan, joka arvostaa heidän tuotteitaan ja palveluitaan. Tarjoamalla korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita Kirkedal on onnistunut luomaan vahvan aseman markkinoilla. Heidän tuotteensa valmistetaan huolellisesti valituista materiaaleista, ja ne käyvät läpi tiukan laadunvalvonnan varmistaakseen, että ne täyttävät korkeat standardit. Kirkedal pyrkii myös olemaan kestävä toimija käyttämällä ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä ja materiaaleja.

Lue lisää

Kirkedalin akustiikkalevy

Kirkedalin akustiikkapaneeli on laadukas ratkaisu ääniympäristön parantamiseen erityyppisissä tiloissa. Tämä paneeli on valmistettu ääntä vaimentavista materiaaleista, jotka vähentävät tehokkaasti jälkikaiuntaa ja äänen heijastuksia. Paneelissa on tyylikäs muotoilu, ja se voidaan helposti asentaa seinään tai kattoon miellyttävän ääniympäristön luomiseksi. Kirkedal-akustiikkapaneelia on saatavana eri kokoisina ja värisinä, jotta se sopii erilaisiin sisustustyyleihin ja huoneisiin. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi toimistoissa, neuvotteluhuoneissa, luokkahuoneissa, kotiteattereissa tai muissa tiloissa, joissa äänenlaatu on tärkeää. Kirkedal-akustiikkapaneelin avulla voit luoda hiljaisemman ja miellyttävämmän ympäristön työskentelyyn, opiskeluun tai rentoutumiseen.

Kirkedal Composite – WPC

Kirkedal Composite -tuotteilla on upeat ominaisuudet vastustaa sieniä, hometta ja hyönteisiä. Tuotteiden materiaali on WPC (Wood Plastic Composite), tämä on fantastinen sekoitustuote, joka koostuu 60 % puusta, 30 % HDPE:stä ja 10 % UV-suojasta.

Kirkedalin huoltovapaa komposiitti

Materiaalilla on pitkä käyttöikä ja se on lähes huoltovapaa, olipa kyseessä sitten aita tai terassin lattia

.

18.60 35.60 
20.50 37.50 
37.50 
22.80 25.20 
17.50 39.70 
17.50 43.80